Δώρα για εσάς από το aidbox.gr

Μοναδικό δώρο για εσάς! Το aidbox.gr με κάθε αγορά και θέλοντας να σας ευχαριστήσει για την προτίμησή σας, σας αποστέλλει ένα κουπόνι με έκπτωση 10% για το πρότυπο δερματολογικό και δερματοχειρουργικό κέντρο Athens City Med.

Η προσφορά αφορά τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα πακέτα προσφοράς του City Med για μοναδική εμφάνιση και άψογο πρόσωπο στις γιορτές. Είτε επιλέξετε το πακέτο Christmas Golden Treatment, είτε το πακέτο Christmas Velvet, είτε το πακέτο New Years Eve Diamonds Therapy, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσετε!

Άρτια εξοπλισμένο και στελεχωμένο με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, το Athens City Med, εξυπηρετεί τις ανάγκες σας για οποιοδήποτε πρόβλημα εμφάνισης σας απασχολεί. Με ειδίκευση στους τομείς αισθητικής δερματολογίας, εφαρμογών ιατρικής laser, κλινικής δερματολογίας, υπηρεσιών αισθητικής και μεταμόσχευσης μαλλιών σας δίνει τη λύση για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Το Athens City Med βρίσκεται στον Πύργο των Αθηνών, στη λεωφόρο Μεσογείων 2-4 στο 18ο όροφο. Είναι στο κέντρο της Αθήνας και πλησίον στη στάση του μετρό Αμπελόκηποι. Μπορείτε να καλέσετε στο 210-7774737 για να ενημερωθείτε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να προγραμματίσετε το εξειδικευμένο ραντεβού σας.

Το aidbox.gr με τους συνεργάτες του, είναι πάντα εδώ για εσάς!